Vakantievilla Friesland

Vakantievilla Friesland | Ervaar de ultieme ontspanning in een vakantievilla

Een vakantievilla Friesland is ideaal voor iedereen die van natuur en ontspannen houdt. Ontdek de schoonheid van de Friese Meren vanaf onze vakantievilla in Rijs. Ga zelf met een sloep het water op of kies voor een actieve waterrecreatievorm. Surfen, zeilen of kanovaren: alles is mogelijk. Kinderen in uw gezelschap? U doet ze een groot plezier door een waterfiets te huren om samen het water mee op te gaan. Maar ook voor wandelaars en fietsers is het heerlijk toeven in onze vakantievilla Friesland.

Vakantievilla in de natuurVakantievilla Friesland

In onze vakantievilla aan de rand van het bos doet u een fantastische ervaring op en beleeft u een uniek verblijf.  Onze 10 persoons accommodatie op villapark ‘Mooi Gaasterland’ te Rijs is voorzien van een riante woonkamer met sfeervol meubilair. Verder is er in de woonkamer ook een moderne televisie te vinden en er is internetverbinding aanwezig. Voor de kleinsten is er in de kelder een ruimte ingericht waar urenlang speelplezier beleefd wordt.

Terras met veel privacy

Via de woonkamer komt u terecht op een prachtig terras dat voorzien is van trendy tuinmeubilair en prachtige designaccessoires voor buiten. Vanaf het terras kijkt u uit op een grasveld van maar liefst 500 vierkante meter. Hier kunnen uw kinderen heerlijk spelen en ravotten. Daarbij doet dit veld ook uitstekend dienst als locatie om te barbecueën of lekker te zonnen. Ook hier ervaart u rust en veel privacy. De enige geluiden die u hoort zijn die van tsjilpende vogels en ritselende bladeren in de herfst. Komt u uit een drukke stadsomgeving? Dan zal de frisse natuurlucht letterlijk en figuurlijk een verademing zijn.

Gerieflijke kwaliteitskeuken

In onze vakantievilla Friesland treft u een luxueuze keuken die geschikt is om gezamenlijk in te kokkerellen. Doordat onze keuken voorzien is van alle denkbare moderne apparatuur, kunt u hier uw culinaire hart prima aan ophalen. Tot de standaarduitrusting behoort een afwasmachine, een koffiezetapparaat, een koel-vriescombinatie en een oven met groot gasfornuis. Bestek en servies zijn uiteraard ook aanwezig.

Slapen en sanitair

Ieder van de 5 slaapkamers heeft een eigen douche en wastafel. Dit is vooral ideaal voor grotere groepen, zoals een vriendenuitje of een familieweekend. De bedden in de slaapkamers zijn van uitstekende kwaliteit. In vier van de vijfslaapkamers treft u achtmaal een eenpersoons box-spring en in de kinderslaapkamer treft u een stapelbed. Overige sanitaire voorzieningen zijn eveneens voldoende in onze 10 persoons vakantievilla aanwezig.

Wandelen en fietsen langs het water

In de buurt van onze vakantievilla Friesland kunt u niet alleen op het water, maar ook rondom het water heerlijk recreëren. Maak bijvoorbeeld een mooie lange wandeling door het IJsselmeerlandschap, of huur fietsen en geniet van een fantastische fietstocht. Onderweg ontdekt u al gauw dat u op veel plekken terecht kunt voor een hapje en een drankje. Lekker met een glaasje fris, bier of wijn bijkomen van alle inspanning of ’s avonds heerlijk dineren in een van de vele gezellige restaurants. Ook winkels, supermarkten en verhuurbedrijven zijn volop in de buurt aanwezig.