Rijs 13 – 10 Persoons Vakantievilla in Friesland

Geniet met uw familie en vrienden van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft, in onze vakantievilla. Deze groepsaccommodatie biedt plaats aan 10 personen.

Wanneer wilt u naar Friesland komen? Op deze pagina kunt u de beschikbaarheid van de vakantievilla bekijken en de datum van uw bezoek vastleggen. Hebt u een vraag? U kunt ons mailen op deboerverhuur@gmail.com.

10 persoons bungalow friesland

Onderaan wordt de beschikbaarheidkalender geladen. De groene data zijn nog te reserveren. Selecteer in de kalender de gewenste aankomst- en vertrekdatum om de huurprijs te berekenen.

U kunt de aangrenzende villa ook bij ons huren. Er is dan voor 20 personen plaats. Wilt u beide vakantievilla's huren? Dan kunt u op deze pagina het reserveringsformulier invullen.

Is Vakantievilla Rijs 13 bezet op de gewenste datum?
Klik dan snel hier om te zien of Rijs 12 nog vrij is

Reserveringsformulier Vakantievilla "Rijs 13"

Om onze luxe vakantievilla in Friesland te huren hebben we enkele gegevens van u nodig. Wanneer u onderstaande formulier invult en verzendt, maken wij de reservering voor u op. Wij sturen u per email een contract, dat definitief is na betaling (i.p.v ondertekening).

NB - de volgende artikelen worden aan de boeking toegevoegd:

  • Borg (€300)
  • Schoonmaakkosten (€150)
  • Linnenpakket (Per persoon €7,50. Dit is een verplicht artikel. Het aantal moet handmatig worden aangepast in de winkelmand.)
  • Handdoekenpakket (Per persoon €5,00. Dit is een optie.)
  • Toeristenbelasting: €1 per persoon, per nacht

Velden met een * moeten verplicht worden ingevuld.