10 persoons bungalow vakantie friesland

Luxe groepsaccommodatie 10 personen

Onze luxe groepsaccommodatie voor 10 personen staat aan de bosrand. Word ’s ochtends wakker van het gefluit van de vogeltjes. Geniet van de geur die het bos voortbrengt. Gaan er kinderen mee? Ze kunnen heerlijk spelen op meer dan 500 vierkante meter eigen grond. Er is plaats voor maximaal 10 personen in onze vakantievilla in Friesland.

Luxe groepsaccommodatie 10 personen

Zoekt u een luxe groepsaccommodatie voor maximaal 10 personen in Friesland? Kijk eens naar de foto’s van onze vakantievilla in Rijs. De foto’s vindt u in het fotoboek op de pagina die via het menu te bereiken is.

Vanuit de meeste delen van Nederland is onze groepsaccommodatie goed te bereiken. Enkele voorbeelden:

  • Amsterdam: 1 uur en 30 minuten,
  • Groningen: 1 uur,
  • Lelystad: 45 minuten,
  • Zwolle: 45 minuten,
  • Rotterdam: 1 uur en 50 minuten,
  • Breda: 1 uur en 50 minuten
  • Arnhem: 1 uur en 30 minuten,
  • Assen: 1 uur en 15 minuten,
  • Emmen: 1 uur en 25 minuten,
  • Dokkum: 1 uur.

Bron: Google Maps’ route functie

Onze groepsaccommodatie is voorzien van alle luxe die u wenst als het gaat om een familieweekend of een korte vakantie. Onze groepsaccommodatie heeft 5 slaapkamers in totaal. Alle 5 slaapkamers zijn voorzien van een wastafel, 4 slaapkamers hebben een douche. Er zijn 8 boxsprings en een stapelbed voor de kinderen. In totaal 10 slaapplaatsen.

Groepsaccomodatie zoeken

Bent u op zoek naar een luxe en bijzondere groepsaccommodatie op een rustige plek? U kunt bij Vakantievilla Friesland terecht voor het huren van deze luxe accommodatie. Voor familieweekend of met een groep vrienden of vriendinnen. De luxe vakantievilla voor 10 personen biedt alle comfort die uw gezelschap zich wensen kan. Onze groepsaccommodatie heeft gratis WiFi! Voor de kinderen is er buiten veel ruimte, maar bij minder mooi weer kunnen ze zich ook terug trekken in de ruime speelkelder onder het huis.

Luxe groepsaccommodatie 10 personen
Onze Luxe groepsaccommodatie 10 personen in Friesland. Bekijk de beschikbaarheid op de ZOEK EN BOEK pagina.

Groepsaccommodatie in Friesland

De groepsaccommodatie van Vakantievilla Friesland bevindt zich in het Friese dorpje Rijs, dat midden in de bossen van Zuidwest Friesland ligt. Rust en ruimte zijn sleutelwoorden voor deze opgeving. Heel erg geschikt voor wandeltochten door het bos, fietsen over de glooiende heuvels die een beetje aan Denemarken doen denken. Ook kitesurfen wordt beoefend aan de IJsselmeerkust, 20 minuten lopen vanaf de luxe groepsaccommodatie voor 10 personen. Liever shoppen? Balk, Sneek en Lemmer zijn bekende watersportplaatsen waar ook heel gezellig geshopt kan worden.

De luxe groepsaccommodatie Friesland in Rijs is voorzien van alle luxe die u nodig hebt. Kom tot rust van een hectisch leven, kom naar de Friese bossen van Gaasterland.

DOWNLOAD DE BROCHURE

 

Foto’s van onze groepsaccommodatie