luxe bungalow in friesland

Luxe bungalow huren in het Friese Rijs: comfortrijk genieten

Een luxe bungalow huren voor een verblijf met gezin, vrienden of familie? Ontdek het ultieme comfort van onze 10 persoons vakantievilla in Rijs. Gelegen op het villapark ‘Mooi Gaasterland’ ontdekt u de mooiste natuurrijke gebieden van Nederland. Zo kunt u heerlijk genieten van een ontspannen wandeling in het Gaasterbos, of ontdek het schitterende IJsselmeerlandschap op de fiets. Ongedwongen en onbevangen met elkaar relaxen, dat is waar bij ons in Rijs een luxe bungalow huren voor staat.

Wandelen, fietsen en toeren

Hoor de vogels fluiten tijdens een lange wandeling door het Gaasterbos of ontdek unieke plekjes tijdens een fietstocht door de Zuidwesthoek van Friesland. U kunt er zelf op uittrekken of gebruik maken van een van de vele combinatie-arrangementen die geboden worden. Zo kunt u er ook voor kiezen om een dag een solex of scooter te huren. Door de veelzijdige mogelijkheden kunt u de omgeving van Rijs steeds op een andere manier ervaren. Zelfs het huren van een huifkar is mogelijk. Maak ’s morgens een picknickmand klaar en trek er heerlijk met elkaar op uit.

Volop waterrecreatie mogelijkheden

Uiteraard mag waterrecreatie eigenlijk niet aan uw verblijf ontbreken. Friesland staat bekend om de schitterende watergebieden en wij adviseren u dan ook zeker hier gebruik van te maken. Huur bijvoorbeeld een sloep of een waterfiets. U zult u af en toe even in de armen moeten knijpen om zeker te stellen dat u echt wakker bent en niet aan het dromen. Voor de echte watersportliefhebber: er bevindt zich een (kite)surfstrand op anderhalf kilometer van onze bungalow. Daarnaast kunt u uiteraard ook de typische Friese watersporten ontdekken. Fierljeppen en skûtsjesilen zijn unieke activiteiten waar u samen veel plezier aan beleeft.

Faciliteiten in de buurt

Een luxe bungalow huren in Rijs betekent ook dat u te kust en te keur kunt qua faciliteiten in de omgeving. Er zijn vele restaurants in de buurt en ook zijn er voldoende gelegenheden om even gezellig wat te drinken. Voor de kinderen zijn er volop speelmogelijkheden: speelparken en speeltuinen te over. Gezamenlijk iets ondernemen? U treft in de regio pitch & put golf en ook kunt u ervoor kiezen met elkaar te gaan paardrijden.

Relaxen in de luxe bungalow

Na een drukke dag vol activiteiten kunt u vervolgens heerlijk bijkomen in onze luxe bungalow. Geniet op het terras van de rustige ambiance die veel privacy biedt, of speel met elkaar een spelletje aan de grote eettafel. Een verfrissende douche? Alle 5 slaapkamers zijn voorzien van een eigen douche en wastafel. U hoeft dus op niemand te wachten en kunt vrijwel meteen na binnenkomst onder de douche stappen. Wat een verwennerij.

Luxe keuken

Besluit u aan het einde van de dag niet uit eten te gaan maar zelf te koken? Dan kunt u heerlijk met elkaar kokkerellen in onze luxe keuken. Voorzien van de modernste apparatuur en al het denkbare keukengerei, is onze keuken een toonbeeld van gemak. Bovendien is al het benodigde servies en bestek in ruime mate aanwezig. Eet smakelijk.

 

luxe bungalow in friesland