Groepsaccommodatie

Het Friese Rijs biedt een schitterende groepsaccommodatie voor 10 personen

Een groepsaccommodatie voor 10 personen wordt meestal geboekt voor een vriendenuitje, een familieweekend of een actief verblijf van een sportclub. U kunt hiervoor uitstekend terecht in het pittoreske Friese dorpje Rijs. Ook wanneer uw gezelschap uit minder dan 10 personen bestaat. In onze comfortrijke vakantievilla ontdekt u samen wat puur ontspannen en genieten is. Bovendien zijn er qua buitenactiviteiten weinig andere plekken in Nederland waar zo ontzettend veel te beleven valt. Door de combinatie van een prachtige verblijfs-accommodatie met een bijzonder veelzijdige omgeving ervaart u een fantastische tijd samen. U leest hier alles over deze luxe groepsaccommodatie voor 10 personen.

Voor iedere groepssamenstellingGroepsaccommodatie

Bestaat uw groep uit een divers gezelschap? Zijn er bijvoorbeeld veel kinderen bij of ligt de gemiddelde leeftijd boven de 50 jaar? Wat uw groepssamenstelling ook is, in onze luxe groepsaccommodatie voor 10 personen beleeft iedereen een bijzonder mooie tijd. Ook voor sportieve gezelschappen is onze vakantievilla uitstekend geschikt. De specifieke voorkeuren van uw gezelschap treft u zowel in onze accommodatie als in de nabije omgeving. Voorkom dat een deel van uw groep zich verveelt of ergert en maak een weloverwogen keuze voor een verblijf in Rijs. Online is er veel informatie te vinden over de verschillende activiteiten maar uiteraard kunnen wij u ook een adviespakket op maat verstrekken.

Boek een groter vakantiehuis

Stel uw gezelschap bestaat uit 8 personen. Waarschijnlijk denkt u dan een vakantiehuis voor 8 personen te moeten boeken. Begrijpelijk uiteraard, maar een 10 persoons groepsaccommodatie is dan net even leuker en comfortabeler.

Allereerst heeft u zo iets meer vrijheid bij het indelen van de kamers. Bijvoorbeeld wanneer de 8 personen uit zowel mannen als vrouwen bestaan of als er iemand bij is die veel snurkt.

Daarbij heeft onze voorzieningsrijke groepsaccommodatie maar liefst 5 slaapkamers met elk een eigen douche en wastafel. Dat is wel zo fijn als meerdere personen tegelijkertijd van sanitaire voorzieningen gebruik willen maken. Dit bevordert ook de snelheid waarmee de dagactiviteit begonnen kan worden of om ’s avonds uit te gaan. Overigens geldt dit uiteraard voor iedere groep, of uw gezelschap nu uit 8, 9 of 10 personen bestaat.

Ervaar maximaal comfort

Onze groepsaccommodatie voldoet aan ieder denkbaar comfort. Trek er overdag heerlijk op uit en kom terug in een oase van rust. Kiest u voor onze vakantievilla, dan kiest u voor maximaal comfort. Wij bieden u een loungehoek met meerdere relaxfauteuils, een keuken waar niets aan ontbreekt en pure kwaliteitsbedden voor de nodige nachtrust. Wanneer u met 8 personen onze luxe vakantievilla boekt bent u helemaal van bijzonder veel comfort voorzien.

Unieke buitenbeleving

U treft deze overweldigende luxe niet alleen in onze vakantievilla maar ook erbuiten. Op ons terras zijn al talloze gezellige uren doorgebracht, tot diep in de nacht. Dit komt niet in de laatste plaats door de comfortrijke tuinmeubel-set en het grote veld van 500 m2 dat bij de villa hoort. Ook de natuuromgeving draagt bij aan het ultieme vakantiegevoel. Onze groepsaccommodatie is aan de bosrand gelegen. U hoort vogeltjes tsjilpen en snuift tegelijkertijd een heerlijke bosgeur op.