Familieweekend Friesland 10 personen

Familieweekend Friesland? U beleeft het in Rijs

Een familieweekend Friesland is een belevenis op zich. Vooral wanneer u dit weekend in Rijs doorbrengt. In en om onze 10 persoons vakantievilla is het genieten geblazen. Jong of oud, man of vrouw, deze omgeving weet iedereen wat moois te bieden. Dat wordt dus lastig kiezen. Daarom hebben wij hier alvast de mooiste activiteiten voor dit familieweekend Friesland voor u op een rijtje gezet.

Met de familie het water op

Denkt u aan Friesland, dan denkt u ongetwijfeld ook aan bootvaren en watersport. Naast de Friese Meren kunt u ook de pittoreske Friese dorpjes, stadjes en steden vanaf de boot ontdekken. Een fantastische ervaring om samen met uw familie van te genieten. Er zijn volop bootverhuurpunten te vinden. Onderweg kunt u aanmeren om te winkelen, cultuur op te snuiven of om te genieten van een verfrissend drankje of lekkere maaltijd.

Neem altijd een vaarkaart mee

Vergeet u tijdens uw boottrip niet om een vaarkaart mee te nemen? Deze zijn meestal bij ieder bootverhuurpunt verkrijgbaar. Vraag er in ieder geval naar, want hier staat belangrijke informatie op. Zo komt u onder andere verschillende brughoogtes en diepgangen tegen. Wilt u zich helemaal verzekeren van een prachtige vaarbelevenis? Bestel dan een vaarkaart voordat uw familieweekend begint en stippel met elkaar uw gewenste route uit. Dit wordt gegarandeerd een memorabele ervaring.

Solextour door Gaasterland

Familieweekend Friesland 10 personen

Pure nostalgie herleeft: maak met uw familie een solextour door de schitterende Zuidwesthoek van Friesland. Ook solexverhuurpunten treft u volop in Rijs en omgeving. Ontdek tijdens uw familieweekend Friesland unieke uitzichten. Bijvoorbeeld over het IJsselmeer. Ook kunt u er voor kiezen om met elkaar het Gaasterland in te trekken. Onderweg ergens picknicken of even bijkomen in een van de vele restaurantjes en cafeetjes die deze regio rijk is. Solexverhuurpunten kunnen u precies vertellen welke route voor uw gezelschap het meest geschikt is. Pech onderweg? Geen enkel probleem. Het solexverhuurpunt brengt u in no time een vervangende solex.

Scooter huren

Is een solex u net iets teveel nostalgie? Huur dan een scooter tijdens uw familieweekend Friesland. U kunt met de scooters van de meeste verhuurbedrijven ongeveer 100 kilometer vooruit. Dat is meer dan genoeg om met elkaar een dag lang een unieke ervaring te beleven. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende scootervarianten. Met het scootertype dat 25 kilometer per uur gaat hoeft u geen helm te dragen.

Heerlijk bijkomen in onze vakantievilla

Na alle indrukken en ervaringen kunnen uw familie en u uitstekend tot rust komen in onze vakantievilla. Overal is aan gedacht. U treft zowel binnen als buiten een sfeervolle ambiance. Evalueer de dag op het schitterende terras. Op het 500 m2 tellende grasveld kunt u daarbij gezellig met elkaar barbecue├źn en spelletjes spelen. Is het weer even wat minder? Neemt u dan gezamenlijk plaats aan onze luxe eettafel met 10 uiterst comfortabele stoelen. Ook onze stijlvolle loungehoek biedt al het ontspanningscomfort dat u nodig heeft. Helemaal tot rust komt u in onze kwaliteitsbedden. Onze 10 persoonsvilla heeft maar liefst 5 slaapkamers.