vakantievilla friesland 10 personen familieweekend (13)

Familieweekend Friesland | De tijd van uw leven tijdens een familieweekend Friesland

familieweekend in Friesland
Elfbergen, heerlijk wandelen met de hele familie tijdens het familieweekend in Friesland.

Een familieweekend Friesland gepland staan maar geen idee hoe of waar dit precies invulling te geven? Kom naar Rijs en u beleeft gegarandeerd een schitterende tijd met elkaar. Rijs is een prachtig dorpje in de Zuidwesthoek van Friesland en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een zeer geslaagd familieweekend Friesland. Op het villapark ‘Mooi Gaasterland’ treft u onze luxe vakantievilla waar u met 10 personen comfortabel kunt verblijven. Ons is het er alles aan gelegen u een onvergetelijke tijd met elkaar te bezorgen. Het enige dat u hoeft te doen is te doen genieten van elkanders gezelschap in een bijzonder mooie omgeving.

Plannen van een familieweekend

De meeste mensen vinden het lastig om een familieweekend te organiseren. Dit komt niet in de laatste plaats door de verschillende generaties die meestal aan deze weekenden deelnemen. Zo is het natuurlijk geweldig dat de kinderen het al spelend naar hun zin hebben, maar wat is er voor de oudere familieleden te doen? Daarbij komt dan nog dat het ene familielid van alles wil ondernemen terwijl het andere deel van de familie in de ontspanningsmodus wil verkeren.

Voor ieder familielid

Dit is nu precies waar wij gespecialiseerd in zijn: wij weten het ieder familielid naar de zin te maken. Of het nu gaat om speelactiviteiten voor de kinderen, sportieve uitstapjes, of een ontspannen wandeling: wij weten als geen ander hoe uw familieweekend Friesland tot een groot succes te maken. Vanuit onze luxe vakantievilla voor 10 personen kunt u tal van diverse activiteiten ondernemen. Of gewoon heerlijk relaxen in een schitterende omgeving.

Activiteiten op en rondom het water

Waarschijnlijk kiest u onder andere voor een familieweekend Friesland vanwege de waterrecreatiemogelijkheden. Dat is immers waar Friesland bekend om staat. In de omgeving van onze vakantievilla wordt dan ook een veelzijdigheid aan activiteiten aangeboden in en rondom het water. Zo kunt u gezellig met elkaar de omgeving verkennen op een rondvaartboot of op waterfietsen. Liever wat sneller over het water? U kunt ook een speedboot of motorboot huren.

Typische Friese watersporten

Wilt u de Zuidwesthoek van Friesland echt ontdekken? Kies dan voor een dagje fierljeppen of skûtsjesilen. Samen met een of meerdere begeleiders leert u hoe u een sloot met droge voeten kunt overspringen. Dit resulteert meestal in grote hilariteit onder de deelnemers. Ook zeilen op een skûtsje behoort tot de mogelijkheden. Eenmaal op de skûtsje kunt u er voor kiezen om zelf te leren zeilen of om lekker te ontspannen in gezelschap van uw familie.

Ontdek het Gaasterland per huifkar

Jong en oud, sportief en minder sportief: iedereen kan een huifkartocht vaak ontzettend waarderen. Zeker wanneer de huifkartocht u langs de mooiste Friese plekken voert. Terwijl u van het uitzicht geniet is er volop tijd om gezellig bij te kletsen. Vergeet hierbij niet de verzorging van de innerlijke mens. Onderweg kunt u ervoor kiezen heerlijk te gaan picknicken of om even te pauzeren met koffie en thee en een Friese lekkernij. U beleeft hoe dan ook bijzonder mooie momenten tijdens uw familieweekend in Friesland (Rijs) en omgeving.