Comfortrijke 10 persoons bungalow

Comfortrijke 10 persoons bungalow met sfeervol interieur

In onze 10 persoons bungalow bent u van alle gemakken voorzien. Bovendien brengt u met elkaar een mooie tijd in een sfeervolle ambiance door. Deze unieke sfeer treft u niet alleen in de prachtige omgeving. Ook het interieur van onze bungalow hult u in een warme gemoedelijkheid. Of u nu een familieweekend heeft, een vakantie viert met vrienden, of in verenigingsverband een groepsaccommodatie nodig heeft: onze 10 persoons bungalow biedt het u. Overal is aan gedacht om u een schitterende tijd te laten beleven. Het enige dat u hoeft te doen is ontspannen en vooral: genieten.

Indeling bungalow

Bij sommige verblijfsaccommodaties neemt het comfort af wanneer het aantal personen toeneemt. Dat is bij ons geenszins het geval. Onze 10 persoons bungalow is ruim ingericht waardoor iedereen in uw gezelschap een grote mate van comfort ervaart. Wij geven u graag een indruk en een korte rondleiding met toelichting.

  • Bungalowuitstraling

Wanneer u aankomt bij onze bungalow zal de buitenkant u al aangenaam verrassen. U stapt namelijk uit op een ruime oprit en ziet een prachtige villa voor u. Vooral de opvallende raamvormen in hoeken, cirkels en ovalen, heeft u waarschijnlijk nog niet veel vaker gezien. Gaat u mee naar binnen?

  • Woonkamer met loungehoek
Comfortrijke 10 persoons bungalow
Comfortrijke 10 persoons bungalow

In de bungalow ontdekt u een ruime woonkamer die voorzien is van smaakvol meubilair en een moderne televisie. Naast het zitgedeelte treft u in de woonkamer een stijlvolle loungehoek en meerdere eetgedeeltes. Zo kunt u met vier personen aan een kleinere tafel plaatsnemen of met de gehele groep eten aan de grote tafel. Uiteraard is deze tafel ook geschikt om samen gezelschapsspellen aan te spelen, de dag te evalueren of om de volgende dag te plannen. De eetstoelen zijn stuk voor stuk van bijzonder hoge kwaliteit.

Kinderen in uw gezelschap? Zij gaan ongetwijfeld veel plezier beleven in de ruime kelder van de bungalow. Deze is speciaal voor de kleinsten ingericht als speelruimte.

  • Modernste keukenapparatuur

Eenmaal in de keuken beland, treft u een ruime kookgelegenheid die voorzien is van de meest moderne keukensnufjes. De oven, de ijskast en het gasstel dienen uw gemak. Ideaal wanneer u besluit om niet in de omgeving uit eten te gaan maar gezellig met elkaar te gaan koken en kokkerellen.

  • 5 Slaapkamers

Er zijn maar liefst 5 slaapkamers in onze 10 persoons bungalow aanwezig. Vier van de vijf slaapkamers zijn voorzien van tweemaal een eenpersoons box-spring en een slaapkamer heeft een stapelbed. Iedere slaapkamer heeft een eigen douche en wastafel. Hierdoor verspilt u nauwelijks tijd aan op elkaar moeten wachten. Daarbij zijn er in de gehele bungalow sowieso ruim voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.

  • Schitterende buitenbeleving

Kinderen kunnen hun hart ophalen aan het speelgras van 500 m2, maar dit biedt ook volwassenen een heerlijke ontspanningsmogelijkheid. Het aangrenzende terras is voorzien van een prachtige tuinmeubel-set en een picknicktafel met bijpassende banken. Het geheel geeft u door de rustieke omgevingsfactoren een heerlijke buitenbeleving.

Onze 10 persoons bungalow is bovendien voorzien van internetverbinding. Indien gewenst heeft u overal in de bungalow en tijdens uw verblijf online bereik.