10 persoons bungalow

10 persoons bungalow

Bent u bezig met de voorbereidingen van een familieweekend? Kies voor een verblijf in onze 10 persoons bungalow in Friesland. U kunt in onze bungalow voor maximaal 10 personen genieten van een geweldig verblijf aan de bosrand van het Gaasterbos in Zuidwest Friesland.

10 persoons bungalow

De 10 persoons accommodatie is ruim opgezet met alle luxe die u mag verwachten van een vakantievilla. U kiest voor een¬†10 persoons bungalow midden in de natuur van Friesland, waar u in de omgeving van de vakantiebungalow met z’n allen heerlijk door de bossen naar het IJsselmeer kunt wandelen.

De vakantievilla in Friesland is geschikt ook geschikt als 8 persoons bungalow en 9 persoons bungalow. In de villa bevinden zich 5 slaapkamers waarvan 4 met 2 boxsprings een 1 kamer met een stapelbed. Iedere slaapkamer heeft een eigen natte cel.

In het menu bovenaan de pagina vindt u een FOTOBOEK van de luxe 10 persoons vakantiebungalow.

10 persoons bungalow
Onze 10 persoons bungalow is voorzien van alle gemakken en is direct te boeken. Bekijk nu de beschikbaarheid op de ZOEK EN BOEK pagina.

 

8 persoons bungalow of 10 persoons bungalow?

Groepsaccommodaties voor 8 personen zijn vanzelfsprekend groot genoeg voor dit aantal personen in een een gezelschap. Het huren van een 10 persoons bungalow heeft echter wel een aantal voordelen.

Vaak komt de kamerindeling van een 10 persooons bungalow beter uit doordat er meer badkamers zijn dan in het geval van een 8 persoons bungalow. Dat is handig als er meerdere personen tegelijk naar het toilet moeten of willen douchen.

Onze vakantievilla in Friesland heeft 5 slaapkamers met eigen badkamer. In 4 kamers vindt u eenpersoons boxsprings, in 1 kamer vindt u een stapelbed. Dit maakt de 10 persoons vakantiebungalow ideaal als groepsaccommodatie voor 8 personen of meer. Er is voldoende ruimte beschikbaar om niet spreekwoordelijk op elkaars lip te zitten.

Een ander voordeel is dat een 10 persoons bungalow groter is dan een 8 persoons bungalow. De woningoppervlakte is vaak wel 30 procent meer vierkante meters. Onze bungalow voor 10 personen heeft bijvoorbeeld meer dan 500 vierkante meter grond rondom en dat is tevens uniek in dit segment vakantiehuizen voor 8 personen of meer.

Uiteraard is onze 10 persoons vakantiebungalow voorzien van TV, WiFi en een vaatwasser. Met uw gezelschap kunt u genieten van de bossen en het IJsselmeer. Uit eten in het restaurant naast Villapark Mooi Gaasterland of een van de Friese Elfsteden bezoeken zoals Stavoren, Sloten of Hindeloopen.

 

10 Persoons vakantiehuis voor familieweekend

U zoekt een vakantiehuis om gezellig een weekend of midweek weg te kunnen met familie? Gaasterland is bij uitstek ook geschikt voor langere vakanties. Familieweekend, met vrienden een midweek naar de bossen..

Onze accommodatie voor 10 personen maximaal is een goede keuze. Op onze homepage leest u enkele ervaringen van gasten die we hebben mogen verwelkomen in Rijs. Op de ZOEK EN BOEK pagina vindt u een kalender met de beschikbaarheid en de prijzen. Hebt u een vraag aan ons? We hebben een uitgebreide FAQ gemaakt waarin de meest gestelde vragen worden beantwoord. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina welke u in het menu vinden kunt.