10 persoons bungalow

Heerlijk ontspannen in luxe 10 persoons bungalow

Wilt u tot rust komen en zoekt u een ruime 10 persoons bungalow in een bosrijke omgeving, om met uw familie of vrienden in te vertoeven? Deze luxe villa zal dan zeker aan uw wensen voldoen! Het is gelegen in het Friese dorpje Rijs en is van alle gemakken voorzien. Met het IJsselmeer op twintig minuten loopafstand en het Rijsterbos binnen bereik is deze accommodatie voor zowel de actieve vakantieganger als de rustzoeker ideaal. Ook voor de kinderen is er rondom en in het huis genoeg ruimte om zich te vermaken en in zuidwest Friesland zijn genoeg activiteiten te doen!

De 10 persoons bungalow

10 persoons bungalow

De 10 persoons bungalow is ruim opgezet en staat aan de rand van het bos. Het beschikt over vijf slaapkamers, waarvan 4 slaapkamers een eigen badkamer hebben. De villa is van alle gemakken voorzien: een moderne keuken met onder andere een vaatwasser, een ruime eethoek om met 10 personen te dineren, wifi en uiteraard televisie. De bungalow staat op een kavel van 500 vierkante meter, waardoor er rondom het huis genoeg ruimte is om te ontspannen. Relax buiten op de loungeset, terwijl de kinderen spelen in de ruime tuin rondom het huis en steek ’s avonds de veilige vuurkorf aan.

Ontspanning en activiteiten rondom de villa

Vanuit de bungalow wandelt u zo door het bos naar het IJsselmeer, waar genoeg wateractiviteiten mogelijk zijn. Voor de rustzoekers biedt het bos aangrenzend aan de bungalow volop ruimte voor wandelingen en fietstochten. Sybrandy’s Speelpark ligt op vijf minuten lopen van de villa; de kinderen kunnen zich daar vermaken voor een klein prijsje en de omgeving van het park leent zich voor het maken van mooie wandelingen. Het dorpje Rijs zelf is zeker ook een bezoek waard. Heeft u geen zin om iedere dag te koken? Op loopafstand van de ruime bungalow is een restaurant te vinden waar u heerlijk kunt eten met uw gezelschap.

Bezienswaardigheden in de omgeving

De historische nog werkende houtzaagmolen in IJlst (25 kilometer van Rijs) is open voor bezichtiging. De medewerkers vertellen u graag meer over dit culturele en industriële erfgoed en kinderen zijn hier meer dan welkom. Het oude stoomgemaal in Lemmer is interessant om te bekijken en ook aan kinderen is er gedacht: zij kunnen een speurtocht doen. De plaatsen in de omgeving, zoals Hindeloopen, Stavoren, Workum en Sloten lenen zich ook voor een leuke dagtrip. Het zuidwesten van Friesland is ook zeer geschikt voor het maken van fietstochten; de wegen zijn rustig en de dorpjes prachtig.

Ook de Friese meren zijn niet ver weg dus met een bootje de Friese meren verkennen behoort zeker tot de mogelijkheden. Winkelliefhebbers kunnen terecht in de vele Friese dorpjes, maar voor de fervente shopper zijn de grotere steden Heerenveen en Leeuwarden ook niet ver weg. Als u er dus even tussenuit wilt met een groter gezelschap of een langere periode vakantie wilt vieren, kijk dan op deze site voor de beschikbaarheid van deze luxe villa. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen in deze mooie bungalow. Tot ziens in Friesland, oftewel ‘Oan’t sjen yn Fryslân!’